• Details

  Maandagavond: 19.00 - 20.10
  Dinsdagavond: 20.35 - 21.45
  Woensdagochtend: 9.00 - 10.10
  Vrijdagochtend: 10.35 - 11.45
  Data: Instroom is altijd mogelijk
  Kosten proefles: € 10,00
  Kosten losse les: € 12,50
  Kosten via abonnement: € 11,25
 • Chi Yoga bij Studio Marychi

   

  Wat is Chi Yoga?

  Chi Yoga is een vloeiende, zachte vorm van yoga, met heel veel respect voor jouw lichaam. Het hoofdbestanddeel van de lessen bestaat uit Dru Yoga: activatie, asana’s (= houdingen), ademhalingsoefeningen, bewegingsreeksen en eindontspanningen. Om een unieke eigen twist te kunnen geven aan de lessen en andere yogastijlen en zelfs tai chi te verweven wordt de benaming Chi Yoga gebruikt. Deze vorm van Yoga zorgt op de juiste manier voor je lichaam (kracht en souplesse), je geest (rust in je hoofd) en je hart (Dru yoga wordt ook wel yoga van het hart genoemd).

  Voor wie is Chi Yoga geschikt?

  Chi Yoga is voor iedereen: jong, oud, man, vrouw, zelfs voor mensen met een bewegingsbeperking en reumatische klachten. Veel oefeningen hebben een opbouw, voor iedereen is een geschikte en persoonlijke eindfase door goed te luisteren naar je lichaam.

  Chi Yoga zorgt voor een krachtig en soepel lichaam, geeft zelfvertrouwen, geeft ontspanning en bewustwording.

  Waarom Chi Yoga bij Studio Marychi?

  Allereerst worden de lessen verzorgd door Maryscha van de Leijgraaf, een gediplomeerd Dru Yoga docente. Zij is aangesloten bij het Dru Professioneel Netwerk. Vervolgens brengt zij met veel enthousiasme de ontspannen werking over op de deelnemers in een prettige en ongedwongen fijne sfeer op mooie passende muziek. 

  Tenslotte blijft Maryscha zichzelf ontwikkelen door diverse bijscholingen en workshops te volgen. Hierdoor blijft de kwaliteit van de lessen hoog en afwisselend.

  Proefles

  Je kunt heel veel lezen en onderzoeken, het beste is om zelf te komen ervaren en voelen of de lessen van Studio Marychi bij jou passen. Dus aarzel niet langer en neem contact op om een proefles af te spreken.

 • Meld je nu aan voor een proefles

  Verstuur