• Details

  Dag en tijd: in overleg

  Alle dagen van de week mogelijk

  Kosten: afhankelijk van wensen

 • Les op locatie verzorgd door Studio Marychi

   

  Studio Marychi verzorgt ook lessen en workshops op locatie. Een bedrijf of instelling schakelt Studio Marychi in om een op maat gemaakte workshop te verzorgen. Denk aan een bedrijfsuitje of stressreductie op de werkvloer.  

  Bedrijfsuitjes/Familieuitjes:

  Een workshop Chi Kung of Chi Yoga, een klankenconcert of een mix van verschillende ontspannen activiteiten is een hele originele invulling aan een bedrijfsuitjeof familie-uitje. Laat jouw collega’s of werknemers of familieleden eens kennismaken met iets nieuws. Neem contact op om diverse mogelijkheden te bespreken.

  Stressreductie op de werkvloer:

  Alle activiteiten van Studio Marychi zorgen voor ontspanning, maar ook voor een betere concentratie, meer inzichten en meer creativiteit en meer energie. Merk je als werkgever of leidinggevende dat het ziekteverzuim toeneemt en/of de productiviteit van de werknemers afneemt, Studio Marychi kan op de werkvloer ontspanning brengen middels Chi Kung, Chi Yoga, Chi Meditatie, een klankenconcert of een combinatie van deze activiteiten. Na de ontspannende en verfrissende workshop of sessie kan iedereen weer vol energie en een met een scherpe concentratie weer aan de slag. Klinkt dit als muziek in de oren, neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

  Fit in Ontspanning:

  Fit In Ontspanning is een combinatie van chi kung en yoga op een stoel. Het gaat om aangepaste lessen om zoveel mogelijk mensen in beweging te brengen en te houden en ook ontspanning te bieden. De inhoud van de lessen kan op maat worden gemaakt afhankelijk van de doelgroep. Deze lessen worden op locatie gegeven. De zorginstelling kan deze wekelijkse lessen, maar ook als losse workshop afnemen. Fit In Ontspanning is voor iedereen die geen uur lang staande oefeningen kan doen, maar wel heel graag in beweging wil blijven. Voor mensen met een bewegingsbeperking of andere ouderdomsklachten die kracht, maar ook souplesse willen krijgen of behouden om zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen blijven. Ook voor mensen met een geestelijke beperking zijn deze lessen zeer geschikt. Chi kung en chi yoga zijn uitermate geschikt voor deze doelgroepen, omdat de bewegingen langzaam worden uitgevoerd en vaak worden herhaald. Neem contact op om diverse mogelijkheden te bespreken.

  Klankenconcerten:

  Ook het bijwonen van klankenconcerten die door Maryscha worden verzorgd wordt door diverse doelgroepen zeer gewaardeerd. Ontspannen worden door te luisteren naar mooie helende klanken van bijvoorbeeld klankschalen, klankbuizen, rainstick en oceandrum.

 • Stel hier je vraag

  Verstuur