• Details

  Op dit moment alleen privé-sessies
  Data: op doordeweekse dagen overdag op afspraak

   

 • Tiener Yoga bij Studio Marychi

   

  Wat is Tiener Yoga?

  Tiener Yoga is Yoga, gericht op de emotionele belevingswereld van de tiener. In blokken van een aantal weken worden deze lessen aangeboden. Diverse houdingen, bewegingsreeksen, ademhalingsoefeningen en geleide meditaties en eindontspanningen zullen aan bod komen.

  Voor wie is Tiener Yoga geschikt?

  Tiener Yoga is bedoeld voor kinderen tussen 11 jaar en 17 jaar die willen (leren) ontspannen, soepeler en krachtiger willen worden of zich zelfverzekerder willen voelen. 

  Waarom Tiener Yoga bij Studio Marychi?

  De lessen Tiener Yoga worden gegeven door Maryscha van de Leijgraaf, een gediplomeerd Dru Yoga docente, die zelf moeder is van 3 tieners. Zij heeft dus ervaring met tieners, wat ze nodig (kunnen) hebben, welke taal zij spreken en begrijpen. Maryscha vindt het bijzonder om een bijdrage te mogen leveren aan ontspanning en het zelfvertrouwen van een tiener. Positieve bagage die ze voor de rest van hun leven mee nemen.

   

 • Ik had al een tijdje yogales bij Maryscha toen ik bij haar de workshop ouder-kindyoga met mijn dochter van 12 ging doen. Geen idee dat yoga ook met zijn tweeën kon! Thuis doe ik natuurlijk ook weleens dingen samen met mijn dochter. Maar bij de workshop was dat toch anders. We waren heel bewust bezig met contact maken, zowel lichamelijk als mentaal. Heel intensief en fijn! Dan weer hadden we de grootste lol als een oefening niet helemaal ging zoals het moest. Ik vond het erg bijzonder en ik heb me geen moment verveeld. Mijn dochter ook niet, trouwens. Echt een aanrader dus! Nicolette (48 jr)

 • Stel hier je vraag of geef je op voor een of meerdere privé-sessies

  Versturen