• Details

  Donderdagavond: 19.00 - 20.10
  Data: Instroom is altijd mogelijk
  Kosten proefles: € 10,00
  Kosten losse les: € 12,50
  Kosten via abonnement: € 11,25
 • Yin Yoga bij Studio Marychi

   

  Wat is Yin Yoga?

  Yin Yoga is een langzame vorm van yoga met rustige houdingen die vooral gericht is op het versterken en het versoepelen van bindweefsel en gewrichten. Je neemt tijd voor je lichaam.

  De houdingen worden langere tijd vastgehouden, drie tot vijf minuten. Op deze manier wordt het bindweefsel en de dieperliggende spieren langzaam gerekt en gehydrateerd en blijven de gewrichten soepel. Er wordt ruimte gecreëerd in het bindweefsel en de gewrichten. Je laat zoveel mogelijk spieren los. Omdat je langer in de houdingen blijft heb je meer tijd om je grenzen te verkennen en te verleggen. Je gebruikt je lijf niet om in een houding te komen, maar je gebruikt de houding om je lijf beter te voelen. Het rustige karakter en de tijd nemen voor jezelf en voor je lichaam, spreekt steeds meer mensen aan in deze haastige tijd.

  Bij Yin Yoga worden de meeste houdingen vooral zittend en liggend gedaan.

  Voor wie is Yin Yoga geschikt?

  Yin Yoga is voor iedereen: jong, oud, man, vrouw, zelfs voor mensen met een bewegingsbeperking en reumatische klachten. Veel houdingen worden ondersteund door kussens en dekens, waardoor het voor iedereen mogelijk is. 

  Yin Yoga zorgt voor een soepel lichaam, geeft ruimte, geeft ontspanning, verstilling en bewustwording.

  Waarom Yin Yoga bij Studio Marychi?

  Allereerst worden de lessen verzorgd door een zeer enthousiaste docente Maryscha van de Leijgraaf. Vervolgens brengt zij veel rust en ontspanning over op de deelnemers in een prettige en ongedwongen fijne sfeer op mooie passende muziek. Door het ruime lesaanbod als er altijd wel een inhaalmogelijkheid. En als je toe bent aan een andere lesvorm, kun je wisselen binnen dezelfde Studio.

   

  Proefles

  Je kunt heel veel lezen en onderzoeken, het beste is om zelf te komen ervaren en voelen of de lessen van Studio Marychi bij jou passen. Dus aarzel niet langer en neem contact op om een proefles af te spreken.

 • Meld je nu aan voor een proefles

  Verstuur