• Details

  Dag en tijd: in overleg
  Alle dagen van de week mogelijk
  Kosten niet-leden (60 min.): € 50
  Kosten leden (60 min.): € 45
  Strippenkaart (5 sessies): € 210

 • Klankschalenbehandelingen bij Studio Marychi

   

  Wat is een klankschalenbehandeling?

  Er zijn 2 typen behandelingen mogelijk:

  1. Klankschalenmassage
  2. Klankschalen chakra behandeling

  Bij een klankschalenmassage en een klankschalen chakra behandeling lig je normaal gekleed op een matras en worden de klankschalen op je lichaam geplaatst. De klankschalen worden aandachtig aangeslagen, waardoor je de vibraties door je lichaam heen voelt gaan. Dit geeft een heerlijk ontspannen gevoel en heeft een helende werking. Vanuit ontspanning worden vermoeidheid en stress vanzelf losgelaten. Zo zorgt deze diepe ontspanning voor meer evenwicht in je leven. Beide behandelingen inclusief korte intake en afronding duren 60 minuten.

  Voor wie is een klankschalenbehandeling geschikt?

  Een klankschalenbehandeling is voor iedereen die op een andere manier wil ontspannen. De massage  is vooral gericht op het lostrillen van spanningen in het lichaam. Het zorgt voor een betere doorbloeding en het kan een goede uitwerking hebben op slaapstoornissen. Je kunt vooraf eventuele klachten bespreken met Maryscha. Zij kan dan meer gericht op specifieke plaatsen van het lichaam de behandeling toepassen. Veel mensen vinden de massage een verrijkende ervaring omdat ze op een heel andere manier leren voelen en ontspannen. Je komt door de massage in verbinding met je lichaam. Het luisteren naar de wegstervende tonen brengt je in het hier en nu. Daardoor kan de klankbehandeling heel gemakkelijk een meditatieve staat teweeg brengen. 

  Klankschalenchakrabehandeling

  Ook bij een chakra behandeling worden de schalen op het lichaam geplaatst, op de plaats van de eerste vier chakra’s. Deze behandeling is licht therapeutisch, omdat gewerkt wordt met de thema’s van de eerste vier chakra’s (overlevingsinstinct, zelfvertrouwen, intimiteit, creativiteit, vitaliteit, wilskracht, levenslust, liefde, mededogen en zelfacceptatie). Bij deze behandeling ligt de nadruk meer op aandachtig zijn bij de chakra’s en de trilling en de gesproken woorden dan bij de stilte en ontspanning van de klankschalenmassage. Deze behandeling geeft ook een ontspannen gevoel, maar je blijft de hele behandeling wakker en alert.

  Waarom een klankschalenbehandeling bij Studio Marychi?

  De klankschalenbehandelingen worden verzorgd door Maryscha van de Leijgraaf, een gediplomeerd Klankschalenbehandelaar. Zij ontvangt je in een sfeervolle ruimte en heeft volledige aandacht voor je. Maryscha is perfect in staat om een ontspannen sfeer neer te zetten, zodat je als herboren en volledig relaxed weer naar huis keert.

  Klankenconcerten

  In groepsverband wordenregelmatig klankenconcerten georganiseerd, waarbij diverse ontspannen en helende instrumenten (o.a. klankbuizen, rainstick, oceandrum klankbuizen), waaronder de klankschalen ingezet worden voor een ultieme ontspannen beleving. Je mag zitten, liggen, wat jij prettigst vindt om zo ontspannen mogelijk de klanken tot je te nemen. 

  Kijk bij de workshops wanneer deze zullen plaatsvinden. 

  Neem contact op om een afspraak te maken voor een klankschalenbehandeling of chakrabehandeling. 

 • Stel hier je vraag of maak een afspraak

  Verstuur 

 • Als je jezelf ECHT een cadeautje wilt geven kies dan voor een klankschalen behandeling.
  Ik had geen idee wat deze behandeling met mij zou doen, toch ging ik vol vertrouwen ontspannen liggen op de grond. Er werd vriendelijk uitgelegd wat er ging gebeuren.
  Ik sloot mijn ogen en liet het over me heen komen. Eerst voelde ik een schaal ter hoogte van mijn enkels. Daarna kwamen de schalen op de andere chakra punten van mijn lichaam.
  De klank, de trillingen geweldig. Een sensatie door heel mijn lichaam. Mijn hoofd werd leeg en ik kwam in een totale ontspanning. Alleen maar voelen en omarmen wat er met mij gebeurde. Er kwam een rust over me heen die ik zelden zo intens heb ervaren. Blokkades bij mijn hart en keel chakra kwamen vrij. Deze gingen open en het begon te stromen in mijn lijf. Een ontlading van tranen volgden en het voelde alsof ik boven mijn lijf zweefde van vreugde.
  Toen de behandeling klaar was kreeg ik de tijd om rustig in het hier en nu te komen. Wat een fantastische ervaring. Ik, toch een nuchter typ, heb ervaren wat het is om je eigen lijf te voelen in totale ontspanning. Dat voelt zo goed, ik zou het iedereen toewensen! Karlijn (44 jr)