• Uit Balans In Balans 4-7-2020

 • Inhoud: Een samenwerking tussen Judith Schwarte en Maryscha van de Leijgraaf om nog meer beweging tot stand te brengen. Middels yoga-oefeningen kom je dichter bij je gevoel en kun je meer ontspannen de familie-opstelling in. Na de familie-opstelling zullen we in stilte bewegen, zodat de impact kan indalen en iedereen weer ontspannen en met mooie inzichten naar huis kan.

  Een familieopstelling is een ruimtelijke voorstelling of uitbeelding van een familie zonder dat de familie aanwezig is. Sommige deelnemers (representanten) worden aangewezen als familielid of thema en nemen een plek in de opstellingsruimte in. Zodra de representanten een plek hebben, komen zij in contact met informatie en gevoelens die verbonden zijn met de desbetreffende familie. Het levend schilderij dat zo ontstaat, geeft een beeld van de bewuste en onbewuste verhoudingen, dynamieken en patronen in de familie. Een opstelling geeft inzicht in waarom de dingen lopen zoals ze lopen in het familiesysteem. Vanuit dit inzicht is het mogelijk (weer) verbinding te maken met het familiesysteem en nieuwe eigen keuzes te maken en patronen te doorbreken of weer hanteerbaar te maken.

  Voor meer informatie over Judith die de familie-opstelling begeleidt, verwijs ik je naar de website van Sibbe Coaching & Advies.

  Ervaring met yoga en familie-opstellingen is niet nodig? Ben jij nieuwsgierig naar deze unieke combinatie van yoga en familie-opstelling? Geef je dan op! 

  Datum: 4-7-2020

  Tijd: 9.30 - 12.30

  Locatie: Strabrechtse Heide, bij slecht weer: Cortenbachstraat 130 Helmond

  Aanmelden: info@studiomarychi.nl

  Kosten: € 50,00