• Details

  Op dit moment alleen privé-lessen:

  Kosten: € 70 per les of € 195 voor 3 lessen
  Datum: op afspraak
 • Chi Meditatie bij Studio Marychi

   

  Wat is Chi Meditatie?

  Chi Meditatie is een combinatie van oefeningen uit de Chi Kung, Dru Yoga en Dru Meditatie, waarbij de deelnemer wordt begeleid naar stilte door bewegingen, maar ook mantra’s, ademhalingsoefeningen, ontspanningsoefeningen en (geleide) meditaties.

  Voor wie is Chi Meditatie geschikt?

  Chi Meditatie is voor iedereen die graag wil leren mediteren. Voor iedereen die de stilte in zichzelf wil opzoeken, die rust in het hoofd wil krijgen. Meditatie versterkt het immuunsysteem en werkt stressverlagend. Tevens geeft meditatie o.a. een vredig en gelukkig gevoel, een verhoogd concentratievermogen, een sterkere ontwikkeling van je intuïtie en zelfanalyse.  Ook voor diegene die al wel mediteren, maar de versterkende energie van mediteren in een groep willen benutten of nieuwe en andere meditatie -en ontspanningsvormen aangereikt willen krijgen.

  Waarom Chi Meditatie bij Studio Marychi?

  Allereerst worden de lessen verzorgd door Maryscha van de Leijgraaf, een gediplomeerd Dru Yoga docente en een gediplomeerd Tai Chi Tao docente. Daarnaast worden uit beide disciplines ontspannen en verstillende oefeningen gebruikt in een meditatieles om zo succesvol mogelijk tot een meditatieve staat te komen. Vervolgens veel variatie waardoor iedere les een toevoeging is voor je eigen meditatiebeoefening. Tot slot heeft Maryscha de opleiding tot Dru Meditatie docent met succes afgerond zomer 2019, zodat zij nog meer vaardigheden kan inzetten om haar deelnemers te leren ontspannen en verstillen. 

  Begeleide meditatie/ontspanning

  Om je een idee te geven hoe Maryscha je meeneemt in de ontspanning en stilte kun je genieten van de meditatie Een open plek in het bos.

  Afspraak

  Op dit moment zijn er geen wekelijkse groepslessen mogelijk. Wel privé-lessen of met 2 personen. Het voordeel van privé-sessies is dat diverse combinaties mogelijk zijn. Bijvoorbeeld in één sessie zowel chi kung als yoga oefeningen of meditatie en een kleine klankschalenmassage. We kijken samen wat jij nodig hebt.

  Je kunt heel veel lezen en onderzoeken, het beste is om zelf te komen ervaren en voelen of de lessen van Studio Marychi bij jou passen. Dus aarzel niet langer en neem contact op om één of meerdere lessen af te spreken. 

   

 • Meld je nu aan voor een of meerdere privé-lessen

  Verstuur 

 • Open plek in het bos