• Workschops verzorgd door Studio Marychi

   

  OP FACEBOOK VIND JE MEER INFO OVER DE GEPLANDE WORKSHOPS. LIKE EN VOLG STUDIO MARYCHI OP FACEBOOK, ZODAT JE GEEN ENKELE ONTSPANNEN WORKSHOP HOEFT TE MISSEN!

 • Ontspanning in de natuur 12-9-2021 en 26-9-2021

  Een heerlijke ontspannen ochtend met chi kung-en yoga oefeningen, meditatie en een stilte wandeling in de buitenlucht op de Strabrechtse Heide met als thema: je vrij voelen. Deze workshop wordt verzorgd door Maryscha van de Leijgraaf. Ervaring met yoga en chi kung is niet nodig. Behoefte aan rust, meditatief bewegen en verstilling wel. Gun jij jezelf dat ook? 

  Inhoud: Yoga, chi kung. meditatie en stiltewandeling op de Strabrechtse Heide. Een ontspannen ochtend opladen met nieuwe energie in de buitenlucht. Thema: je vrij voelen

  Datum: 27-6-2021 en 18-7-2021 en 12-9-2021 en 26-9-2021

  Tijd: 10.00 uur - 12.00 uur                                

  Kosten: € 20 per ochtend

  Locatie: Strabrechtse Heide

  Aanmelden: Gun jij jezelf een heerlijke ontspannen ochtend of middag om op te laden? Geef je op via info@studiomarychi.nl. Voor vragen kun je terecht op 0621566478

  Meer info

 • Chi Meditatielessen

  Chi Meditatielessen

  15 lessen voor € 172,50 van week 36 tot en met 51: 

  Maandagavonden van 20.30 uur tot 21.45 uur in 't Brandpunt in Brandevoort, Helmond

   

  Aanmelden: Wil je meedoen? Geef je dan op via e-mail: info@studiomarychi.nl. 

  Meer info

 • Klanken en Meditatie 13-12-2020

  Een echte verwen ochtend, waarbij je gedachtes worden meegenomen door het helende geluid en de trilling van o.a. klankschalen, koshi, klankbuizen, ocean drum, rainstick. Mede via een geleide meditatie en eigen stemgebruik zul je meer resonantie, ruimte, verstilling en ontspanning ervaren. Deze ochtend wordt verzorgd door Maryscha van de Leijgraaf. Gun jij jezelf een momentje van even helemaal niets? Even jouw batterij opladen? Geef je dan op!  

   

   

  Datum: 13-12-2020 

  Tijd: 10.00 - 12.00 

  Kosten: € 20,00 per persoon.

  Locatie: Cortenbachstraat 130 Helmond

  Aanmelden: Wil jij hier bij zijn? Geef je dan op via e-mail (info@studiomarychi.nl).

  Meer info

 • Yoga Nidra 10-1-2021

  Uitgebreide Yoga Nidra sessie, oftewel de slaap van de yogi's. Deze ochtend wordt verzorgd door Maryscha van de Leijgraaf.

  Wil jij de ontspannende werking en balancerende en activerende werking van yoga nidra ervaren? Kalm en weloverwogen reageren op gebeurtenissen in je leven? Je concentratievermogen, creativiteit en intuitie verbeteren? Beter in en doorslapen? Jouw eigen sankalpa maken, zodat de yoga nidra sessie echt op jouw lijf geschreven is? Kom dan meedoen en geef je op via mail (info@studiomarychi.nl)

  Datum: 10-1-2021

  Tijd: 10.00 - 12.00

  Locatie: Cortenbachstraat 130, Helmond

  Kosten: € 22,50

  Aanmelden: Wil je meedoen? Geef je dan op via e-mail: info@studiomarychi.nl. Heb je vragen? Stel ze gerust (0621566478).

  Meer info

 • Mantra's zingen 9-10-2020

  Mantra's zingen met Carla Ham. 

  Mantra's bevrijden je van je denken, je gedachten raken op de achtergrond, zodat jouw oneindige potentieel gaat stromen. Ervaar de bliss van het moment! Carla licht de mantra's toe, schept ruimte en begeleidt met haar krachtige, warme stem en harmonium. De teksten kan je mee lezen. Er ontstaat een zachte flow. Na de mantra ervaar je de volheid van het moment, in de stilte.

  Je bent welkom, precies zoals je bent.

  Datum: 9-10-2020

  Tijd: 19.15 - 21.15

  Locatie: Cortenbachstraat 130, Helmond

  Kosten: € 20,00.

  Aanmelden: Wil je meedoen? Geef je dan op via e-mail: info@studiomarychi.nl. Heb je vragen? Stel ze gerust (0621566478).

  Meer info

 • Kundalini Yoga 7-11-2020

  Esther Steegh geeft een introductie in de Kundalini Yoga bij Studio Marychi.

  De workshop worden gegeven door Esther Gurprasaad (Steegh), een gediplomeerd kundalini yoga docente level 1.

  Kundalini Yoga wordt ook wel de yoga van het bewustzijn genoemd. Het is een actieve vorm van yoga, waarbij oefeningen (Asana’s) afgewisseld worden met momenten van rust, een lange diepe ontspanning (Shavasana) en een, vaak actieve, meditatie. Dit helpt om zowel je innerlijke als uiterlijk bewustzijn te vergroten. 

  Er wordt veel gebruik gemaakt van mantra’s, verschillende ademhalingstechnieken wat helpt om te ontspannen of juist te stimuleren en van “body locks” (Bandhas) om de energie te sturen. 

  Kundalini Yoga is een veelzijdige vorm van yoga en geschikt voor iedereen, zowel beginners als geoefende yogi’s. De houdingen kunnen, indien nodig, aangepast worden of er kan gebruik worden gemaakt van extra kussens, een meditatiekussen of een stoel. 

  Datum: 7-11-2020

  Tijd: 10.00 uur - 12.00 uur                                

  Kosten: € 20,00

  Locatie: Cortenbachstraat 130 in Helmond

  Aanmelden: Wil jij wel eens een andere vorm van yoga ervaren? Geef je op via info@studiomarychi.nl. Voor vragen kun je terecht op 0621566478

   

   

  Meer info

 • Uit Balans In Balans - Thema: lichamelijke klachten

  Studio Marychi en Sibbe Coaching starten met een reeks workshops waarin Uit-balans-zijn en balans-terugvinden centraal staan. In elke workshop staat een thema centraal waarin balans een rol speelt. Maryscha van de Leijgraaf (yoga-, chi kung en meditatiedocent) en Judith Schwarte (arts en systemisch coach) nemen elk een schat aan kennis en ervaring mee en geven elke workshop vorm met een mooie mix van voorlichting, yoga en chi kung oefeningen, meditatie en systemisch werk.

  In een rustige en veilige omgeving brengen Maryscha en Judith de deelnemers tot ontspanning en laten hen kijken naar vraagstukken als: Wat maakt dat ik uit balans ben? Welk nut of functie heeft de verstoring van de balans voor mij? Hoe herstel ik de balans weer?

  Een virusziekte zoals het Corona doet ons beseffen hoe belangrijk gezond-zijn en gezond-blijven voor ons zijn! Ziekte, maar ook klachten en kwaaltjes brengen ons letterlijk en figuurlijk uit balans. Toch kunnen lichamelijke klachten ook belangrijke boodschappers zijn. In deze workshop helpen we jou om de balans weer terug te vinden.

  De eerste workshop staat in het teken van lichamelijke klachten en aandoeningen en is gepland op zondag 4 juli 2020 om 9:30 uur op de Strabrechtse Heide.

  Datum: 4-7-2020

  Tijd: 9.30 - 12.30

  Locatie: Strabrechtse Heide, bij slecht weer: Cortenbachstraat 130 Helmond

  Aanmelden: info@studiomarychi.nl

  Kosten: € 50,00

   

  Meer info

 • Geef je hier op voor een workshop

  Verstuur