• Workschops verzorgd door Studio Marychi

   

  OP FACEBOOK VIND JE MEER INFO OVER DE GEPLANDE WORKSHOPS. LIKE EN VOLG STUDIO MARYCHI OP FACEBOOK, ZODAT JE GEEN ENKELE ONTSPANNEN WORKSHOP HOEFT TE MISSEN!

 • Ontspanning in de natuur 5-9-2020

  Een heerlijke ontspannen ochtend met chi kung-en yoga oefeningen, meditatie en een stilte wandeling in de buitenlucht op de Strabrechtse Heide. Deze workshop wordt verzorgd door Maryscha van de Leijgraaf. Ervaring met yoga en chi kung is niet nodig. Behoefte aan rust, meditatief bewegen en verstilling wel. Gun jij jezelf dat ook? 

  Meer info

 • Uit Balans In Balans - Thema: lichamelijke klachten

  Studio Marychi en Sibbe Coaching starten met een reeks workshops waarin Uit-balans-zijn en balans-terugvinden centraal staan. In elke workshop staat een thema centraal waarin balans een rol speelt. Maryscha van de Leijgraaf (yoga-, chi kung en meditatiedocent) en Judith Schwarte (arts en systemisch coach) nemen elk een schat aan kennis en ervaring mee en geven elke workshop vorm met een mooie mix van voorlichting, yoga en chi kung oefeningen, meditatie en systemisch werk.

  In een rustige en veilige omgeving brengen Maryscha en Judith de deelnemers tot ontspanning en laten hen kijken naar vraagstukken als: Wat maakt dat ik uit balans ben? Welk nut of functie heeft de verstoring van de balans voor mij? Hoe herstel ik de balans weer?

  Een virusziekte zoals het Corona doet ons beseffen hoe belangrijk gezond-zijn en gezond-blijven voor ons zijn! Ziekte, maar ook klachten en kwaaltjes brengen ons letterlijk en figuurlijk uit balans. Toch kunnen lichamelijke klachten ook belangrijke boodschappers zijn. In deze workshop helpen we jou om de balans weer terug te vinden.

  De eerste workshop staat in het teken van lichamelijke klachten en aandoeningen en is gepland op zondag 4 juli 2020 om 9:30 uur op de Strabrechtse Heide.

   

  Meer info

 • Klanken en Meditatie 13-12-2020

  Een echte verwen ochtend, waarbij je gedachtes worden meegenomen door het helende geluid en de trilling van o.a. klankschalen, koshi, klankbuizen, ocean drum, rainstick. Mede via een geleide meditatie en eigen stemgebruik zul je meer resonantie, ruimte, verstilling en ontspanning ervaren. Deze ochtend wordt verzorgd door Maryscha van de Leijgraaf. Gun jij jezelf een momentje van even helemaal niets? Even jouw batterij opladen? Geef je dan op!  

  Meer info

 • Mantra's zingen 9-10-2020

  Mantra's zingen met Carla Ham. 

  Mantra's bevrijden je van je denken, je gedachten raken op de achtergrond, zodat jouw oneindige potentieel gaat stromen. Ervaar de bliss van het moment! Carla licht de mantra's toe, schept ruimte en begeleidt met haar krachtige, warme stem en harmonium. De teksten kan je mee lezen. Er ontstaat een zachte flow. Na de mantra ervaar je de volheid van het moment, in de stilte.

  Je bent welkom, precies zoals je bent.

   

  Meer info

 • Zen-avond

  Samen gaan Maryscha van de Leijgraaf en Sonja Sol een leuke workshop geven voor iedereen die knutselen leuk vindt en ontspannen. Via meditatie, chi kung en zentangle kom je helemaal tot rust. Word je helemaal zen!

  Meer info

 • Geef je hier op voor een workshop

  Verstuur