• Workschops verzorgd door Studio Marychi

 • Ontspanning in de natuur

  Een heerlijke ontspannen ochtend met yoga en chi kung oefeningen, meditatie en een stilte wandeling in de buitenlucht op de Strabrechtse Heide. Deze workshop wordt verzorgd door Maryscha van de Leijgraaf. Ervaring met yoga en chi kung is niet nodig. Behoefte aan rust, meditatief bewegen en verstilling wel. Gun jij jezelf dat ook? Net rond de periode dat alle hectiek weer begint.....

  Meer info

 • Meditatief bewegen en familie-opstelling in de natuur

  Een samenwerking tussen Judith Schwarte en Maryscha van de Leijgraaf om nog meer beweging tot stand te brengen. Middels yoga-oefeningen kom je dichter bij je gevoel en kun je meer ontspannen de familie-opstelling in. Na de familie-opstelling zullen we in stilte bewegen, zodat de impact kan indalen en iedereen weer ontspannen en met mooie inzichten naar huis kan.

  Meer info

 • Ontspannen verbinding

  Samen gaan Maryscha van de Leijgraaf en Wieneke Prinsen een leuke workshop geven voor partners, vriendinnen en (groot)ouder met (klein)kind. Het wordt een hele bijzondere ochtend, waarbij de focus komt te liggen op de liefdevolle verbinding en contact met elkaar. Dit komt tot uiting in diverse Yoga houdingen die je samen uitvoert en door het masseren van elkaars voeten. Een moment van aandacht voor elkaar en pure verbinding.

  Meer info

 • Pak je angsten aan met NLP en Yoga en Chi kung

  Een mooie dagworkshop om je angsten en onzekerheden aan te pakken met diverse technieken. Neuro Linguistisch Programmeren, oefeningen uit de Chinese geneeswijze en uit de Yogafilosofie. Deze prachtige en zinvolle workshop wordt in samenwerking met Ad van der Geer van Mijn NLP verzorgd.

  Meer info

 • Workshop Klanken en Meditatie

  Een echte verwen ochtend, waarbij je gedachtes worden meegenomen door het helende geluid en de trilling van o.a. klankschalen, koshi, klankbuizen, ocean drum, rainstick. Mede via een geleide meditatie en eigen stemgebruik zul je meer resonantie, ruimte, verstilling en ontspanning ervaren. Deze ochtend wordt verzorgd door Maryscha van de Leijgraaf. Gun jij jezelf een momentje van even helemaal niets? Even jouw batterij opladen? Geef je dan op!  

  Meer info

 • Mantra's zingen

  Mantra's zingen met Carla Ham. De eerste vrijdagavond activiteit bij Studio Marychi

  Mantra's bevrijden je van je denken, je gedachten raken op de achtergrond, zodat jouw oneindige potentieel gaat stromen. Ervaar de bliss van het moment! Carla licht de mantra's toe, schept ruimte en begeleidt met haar krachtige, warme stem en harmonium. De teksten kan je mee lezen. Er ontstaat een zachte flow. Na de mantra ervaar je de volheid van het moment, in de stilte.

  Je bent welkom, precies zoals je bent.

   

  Meer info

 • Zen-avond

  Samen gaan Maryscha van de Leijgraaf en Sonja Sol een leuke workshop geven voor iedereen die knutselen leuk vindt en ontspannen. Via meditatie, chi kung en zentangle kom je helemaal tot rust. Word je helemaal zen!

  Meer info

 • Geef je hier op voor een workshop

  Verstuur